top of page
The Winegrower's Garden
gastronomische en muzikale wijnbelevingen op unieke locaties

Na succesvolle edities in de wijngaard van Wijndomein Sassenbroek, in de tuin van de wijnmakers en in de Japanse tuin in Hasselt, zetten we onze schouders onder Unicorn Jazz & Wine om de wijnliefhebber mee te nemen in de wereld van de muziek.

Veelbelovende muzikanten en zalige wijnen zorgen voor onvergetelijke momenten in het iconische poortgebouw van de abdij van Herkenrode!

Unicorn_drankenkaart-3.png
Unicorn
Jazz & Wine
28 april 2023 | 19.00u
-
Poortgebouw Abdijsite Herkenrode

Lupa Gang Gang Quartet

 

Deze Brusselse Funk-Jazz band staat voor een balans tussen instrumentaal en vocaal, tussen improvisatie en uitgeschreven muziek. Lena, Rob, Anton en Miel zijn alle vier net 20 jaar. Ze stonden al in grote zalen als AB en Flagey, maar ook in de kleinere cafés van ons land. Op 28 april komen ze naar Herkenrode voor een avond vol Funk en Jazz. Ambiance verzekerd!

 

 Klik hier voor een voorsmaakje!

Knipsel.JPG
630.jpeg

 

Boer van Herkenrode

Pieter Coopmans, de boer van Herkenrode én fervent muziekliefhebber, is één van de drijvende krachten achter Unicorn Jazz and Wine.

Meer weten over Pieter Coopmans? Klik hier.

Tickets bestellen:
Koop tickets
Agenda:
28 april 2023 - Lupa Gang Gang
Wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige edities, abonneer dan op onze nieuwsbrief:

Bedankt voor de inzending!

Vorige edities van The Winegrower's Garden:

 

Zomer 2022

(Japanse Tuin)

 

Het 30 jarig bestaan van de Japanse Tuin werd gevierd met deze unieke collab. De hele zomer lang konden gasten deel uitmaken van een gastronomische wijnbeleving op deze magische plek.

 

Zomer 2021

(Winegrower's Garden)

Samen met zijn vrouw Karen Smets ontving Johan Bellens gasten in zijn prachtige tuin. Topchefs vulden heerlijke wijnen aan met passende gerechten.

 

Zomer 2020

(Summertime at Sassenbroek)

 

De eerste editie van ons pop-up restaurant vond plaats in onze eigen wijngaard. Toen heette het nog “Summertime@Sassenbroek”. Het was zo'n succes dat een vervolg onvermijdelijk was.

Volg The Winegrower's Garden
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page