top of page
The Winegrower's Garden
gastronomische en muzikale wijnbelevingen op unieke locaties

Na succesvolle edities in de wijngaard van Wijndomein Sassenbroek, in de tuin van de wijnmakers en in de Japanse tuin in Hasselt, zetten we onze schouders onder Unicorn Jazz & Wine om de wijnliefhebber mee te nemen in de wereld van de muziek.

Veelbelovende muzikanten en zalige wijnen zorgen voor onvergetelijke momenten in het iconische poortgebouw van de abdij van Herkenrode!

Unicorn_drankenkaart-3.png
Unicorn
Jazz & Wine
20 oktober 2023 | 19.00u
-

DOPPIO
Jill Suykerbuyk en Griet Grypdonck
-
Poortgebouw Abdijsite Herkenrode

Doppio

Jill Suykerbuyk (zang) en Griet Grypdonck (contrabas). De twee dames van Doppio staan met hun veelzijdige warme stem en contrabas voor je klaar met een bakje troost, humor en ontroering, met hartverwarmende arrangementen van swingende jazzkes, een verdwaalde blues, een vederlichte bossa en zelfs een scheutje klassiek.

 

 Klik hier voor een voorsmaakje!

foto Jill.JPG
630.jpeg

 

Boer van Herkenrode

Pieter Coopmans, de boer van Herkenrode én fervent muziekliefhebber, is één van de drijvende krachten achter Unicorn Jazz and Wine.

Meer weten over Pieter Coopmans? Klik hier.

Tickets bestellen:
Koop tickets
  • Unicorn Jazz & Wine | DOPPIO
    vr 20 okt.
    Poortgebouw Herkenrode - 3de verdieping
    Jill Suykerbuyk (zang) en Griet Grypdonck (contrabas), met hartverwarmende arrangementen van swingende jazzkes, een verdwaalde blues, een vederlichte bossa en zelfs een scheutje klassiek. Feestje gegarandeerd!
Agenda:
20 oktober 2023 - Doppio
17 november 2023
16 december 2023
Wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige edities, abonneer dan op onze nieuwsbrief:

Bedankt voor de inzending!

Vorige edities van The Winegrower's Garden:

 

Winter/Lente 2023

(Unicorn Jazz & Wine)

Onvergetelijke passages van Rutger Mathys en Lupa Gang Gang vergezeld van een zalig glas wijn in het iconische poortgebouw van Herkenrode.

 

Zomer 2022

(Japanse Tuin)

 

Het 30 jarig bestaan van de Japanse Tuin werd gevierd met deze unieke collab. De hele zomer lang konden gasten deel uitmaken van een gastronomische wijnbeleving op deze magische plek.

 

Zomer 2021

(Winegrower's Garden)

Samen met zijn vrouw Karen Smets ontving Johan Bellens gasten in zijn prachtige tuin. Topchefs vulden heerlijke wijnen aan met passende gerechten.

 

Zomer 2020

(Summertime at Sassenbroek)

 

De eerste editie van ons pop-up restaurant vond plaats in onze eigen wijngaard. Toen heette het nog “Summertime@Sassenbroek”. Het was zo'n succes dat een vervolg onvermijdelijk was.

Volg The Winegrower's Garden
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page