top of page
The Winegrower's Garden on location
gastronomische en muzikale wijnbelevingen op unieke locaties

Na succesvolle edities in de wijngaard van Wijndomein Sassenbroek, in de tuin van de wijnmakers en in de Japanse tuin in Hasselt, zetten we onze schouders onder Unicorn Jazz & Wine om de wijnliefhebber mee te nemen in de wereld van de muziek.

Veelbelovende muzikanten en zalige wijnen zorgen voor onvergetelijke momenten in het iconische poortgebouw van de abdij van Herkenrode!

Unicorn_drankenkaart-3.png
Unicorn
Jazz & Wine
9 februari 2024 | 19.00u
-

Kim Versteynen en Arne Van Coillie
-
Poortgebouw Abdijsite Herkenrode 

De samenwerking tussen een vocalist en zijn of haar begeleider is een bijzonder en innig iets.
Ella Fitzgerald en Tommy Flanagan, Tony Bennett en Ralph Sharon, Kurt Elling en Laurence Hobgood: het juiste akkoord (of net niet) op het juiste moment geeft kleur aan elke nuance, is het vangnet voor elke sprong, zet de muzikale leestekens in elke tekst. Zangeres en pianist vullen elkaar aan, dagen elkaar uit, stimuleren elkaar, maken samen het verhaal áf. 

Kim en Arne spelen vaak samen in verschillende bezettingen, maar met dit duoproject trekken ze resoluut de kaart van de echte song – wat in Frankrijk het chanson is, of in de klassieke traditie de lieder, of in Portugal misschien wel fado. Gezongen vertellingen over de dingen des levens, short stories op de noten van de grote songsmeden van Amerika (en misschien occasioneel ook wel eens van elders).
 

Extra bijzonder is dat Arne en Kim ook in het echte leven een koppel zijn en tijdens deze Valentijnseditie de kaart van de liefde met hoofdletter L trekken. Zet je schrap voor een avond vol romantiek met Hasselts' bekendste Jazz-koppel!

  • Facebook
  • Instagram
Koop tickets
Tickets bestellen:
Agenda:
9 februari 2024 - Kim Versteynen en Arne Van Coillie
Wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige edities, abonneer dan op onze nieuwsbrief:

Bedankt voor de inzending!

Vorige edities van The Winegrower's Garden:

 

Winter - herfst 2023

(Unicorn Jazz & Wine)

Onvergetelijke passages van Rutger Mathys, Lupa Gang Gang en Floris and the Flames vergezeld van een zalig glas wijn in het iconische poortgebouw van Herkenrode.

 

Zomer 2022

(Japanse Tuin)

 

Het 30 jarig bestaan van de Japanse Tuin werd gevierd met deze unieke collab. De hele zomer lang konden gasten deel uitmaken van een gastronomische wijnbeleving op deze magische plek.

 

Zomer 2021

(Winegrower's Garden)

Samen met zijn vrouw Karen Smets ontving Johan Bellens gasten in zijn prachtige tuin. Topchefs vulden heerlijke wijnen aan met passende gerechten.

 

Zomer 2020

(Summertime at Sassenbroek)

 

De eerste editie van ons pop-up restaurant vond plaats in onze eigen wijngaard. Toen heette het nog “Summertime@Sassenbroek”. Het was zo'n succes dat een vervolg onvermijdelijk was.

Volg The Winegrower's Garden
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page